torstai 27. lokakuuta 2011

huono kamera


tässä tytöillä on päällä ompelemani farkkutilkkuhameet, joista ei varmaan saa mitään selvää ku kamera on nyt niin huono


olis kyllä kuvattavia, mutta kamera on tosi surkeassa kunnossa, että tulee tosi synkkiä kuvia, vissiin jotku säädöt pielessä, ja minä tekniikan ihmelapsi en viitsi särkeä sitä enempää alkamalla kokeilemaan uusia säätöjä siihen:) nyt en ole paljon ommellut, mutta olen saanut ompelutilani valmiiksi ja odotan että sopiva sauma tulee että voin livahtaa sinne vähän huruttelemaan. Meillä on huomenna alkamassa remontti, Otetaan ihan vinttiin menevät portaat pois, jotta saadaan rappukäytävän seinät kunnolla maalattua, Väriksi olen sunnitellut aivan tumman harmaata, jottei niin sormen jäljet näy. Vintissä aulassa seinät saa uuden värin, mutta en vaan tiedä vielä mikä se on, mutta eiköhän se selviä tässä lähipäivinä. Alakerrassa pitää maalata katto, meillä on sellainen helmipaneelikatto, joka on ajan saatossa hieman liikkunut ja nyt näkyy maalaamatonta pintaa. Olohuoneessa meillä on muuten seinät nyt valkoiset, mutta yksi seinä on tapetoitu ruskealla isokukkaisella tapetilla, jonka haluan nyt vaihtaa. Olen miettinyt hyvin radikaalisti vaihtaa, ehkä maalaan sen kirkkaan keltaiseksi, tai punaiseksi, tai kirkkaan vihreäksi tai sit tehdään siihen betonijäljitelmä maalaus tai sit laitetaan sellainen paneeli, joka näyttää luonnon kivi seinältä. Vaikeeta on päättää. Pitäis sellaista laittaa, jota jaksaa katsoa vielä vuoden päästäki. Olohuoneeseen ompelin toissapäivänä uudet verhot, mustavalkoiset marimekon kivi kankaasta. Tuli ihan kivat. siis ei tosi hyvät vaan ihan kivat:D Tämmöistä kuuluu meidän pirttiin, niin no sen verran vielä, että tiistaina aloitan uudessa työpaikassa, ja kyllä jänskättää:)

2 kommenttia:

  1. tosi kurjaa,jos kamera temppuilee:(Onneksi noista kuvista saa jotain selvää sentään,ettei ihan mustia ole!Kauniit hamoset!

    VastaaPoista
  2. kyllä on tosiaan niin tympeää, mutta pitää toivoa et saan pian uuden kameran niin näette aivan uudessa valossa näitä mun tekeleitä, ei varmasti ole innostavaa katsella kun joutuu oikein tihrustamaan että näkee. Kiitoksia Suvi:)

    VastaaPoista